A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Реєстрація учителів математики та української мови і літератури для участі у сертифікації 2023 року

Дата: 21.07.2023 15:47
Кількість переглядів: 61

01-11 серпня 2023 року триватиме реєстрація для проходження сертифікації учителів математики та української мови і літератури. Зразок довідки  розміщено на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти test.if.ua.

Звертаємо увагу на на три аспекти реєстрації:

1. Учителі МАТ та УМЛ обов'язково мають викладати у 5-6 класах (ця інформація обов'язково вказується у довідці).

2. Не підлягають реєстрації особи, які викладають ці предмети за сумісництвом чи суміщенням (у т.ч. керівники  закладів та їх заступники), навіть якщо вони мають уроки у 5-6 класах.

3. Документи надсилати тільки рекомендованим поштовим відправленням або подавати особисто до ІФРЦОЯО. Електронною поштою документи не надсилати!

Реєстрація учителів математики та української мови і літератури для участі у сертифікації 2023 року  проводитиметься у два етапи:

·      основний (01 серпня – 07 серпня) – у межах граничної кількості для кожного регіону;

·      додатковий (07 – 11 серпня) – у межах загальної граничної кількості

Кількість учителів математики, які можуть бути зареєстровані в областях обслуговування Івано-Франківського РЦОЯО під час основного етапу реєстрації, складає 21 особа для Закарпатської області, 25 – Івано-Франківської, 19 – Тернопільської, 14 – Чернівецької.

Відповідні показники для учителів української мови і літератури складають 19 осіб для Закарпатської області, 24 – Івано-Франківської, 18 – Тернопільської, 14 – Чернівецької.

Реєстрацію для проходження сертифікації у 2023 році буде припинено достроково, якщо кількість зареєстрованих осіб досягне загальнодержавного граничного показника (500 учителів математики, 500 учителів української мови і літератури).

 

        Сервіс, за допомогою якого можна сформувати бланк реєстраційної картки-заяви, буде розміщено на офіційному вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua

        Детальніше з процедурою реєстрації учасників сертифікації можна ознайомитися тут  

        Незалежне тестування учителів математики та української мови і літератури відбудеться 9 вересня 2023 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора