A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Щодо обстеження закладів загальної середньої освіти

Дата: 28.06.2022 15:36
Кількість переглядів: 62

         На виконання розпорядження міського голови від 17 червня 2022 року №109-к «Щодо обстеження закладів загальної середньої освіти», з метою підготовки закладів освіти до 2022-2023 навчального року, забезпечення проходження ними осінньо-зимового періоду 2022/23 року, створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей з урахуванням збройної агресії російської федерації та підготовки до очного навчання, створено комісію для проведення обстеження закладів загальної середньої освіти для аналізу стану захисних споруд закладів. До складу комісії увійшли представники відділу освіти, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Головного управління Держпродспоживслужби, відділу організації санітарно-гігієнічних досліджень.

         Станом на 24 червня 2022 року комісія провела обстеження і його результати оформлені актом оцінки ЗЗСО щодо їх використання для укриття населення як найпростішого укриття.

         Частина закладів загальної середньої освіти мають підвальні приміщення, що використовуються як укриття. В закладах, де немає підвальних приміщень, відповідно до рекомендацій, можна використовувати цокольні або перші поверхи.

         На основі рекомендацій комісії проводяться організаційні роботи, кошти для придбання матеріально-технічних засобів виділено.


« повернутися

Вхід для адміністратора