A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Про семінар координаторів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК»

Дата: 04.03.2021 15:30
Кількість переглядів: 12

До уваги керівників ЗЗСО!

 

Про семінар координаторів

Міжнародного природничого

інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК»

 

Повідомляємо, що Львівська міська громадська організація «Львівський інститут освіти» продовжує організацію та проведення Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «КОЛОСОК». Наступний етап конкурсу «КОЛОСОК весняний-2021» відбудеться 22 квітня 2021 року. Заявки від закладів освіти приймаються до 11 березня, заявки від територіальних громад і закладів освіти обласного підпорядкування – до 18 березня. До участі у конкурсі запрошуються учні 1-11 класів.

Для закладів освіти, котрі візьмуть участь у конкурсі, буде здійснена передплата науко­во-популярного природничого журналу «КОЛОСОК» та науково-популярної тематичної природничої газети для розумників та розумниць «КОЛОСОЧОК». Усі учасники будуть відзначені сертифікатами та спеціальними призами.

Запитання, завдання, матеріали для підготовки до конкурсу «КОЛОСОК весняний-2021» розміщено на сайті: http://kolosok.org.ua у рубриці «Коорди­на­торам конкурсу».

Для успішної організації та проведення конкурсу «КОЛОСОК» у Івано-Франківській області 10 березня ц.р. буде проведено онлайновий семінар з використанням застосунку Google Meet для координаторів конкурсу з об’єднаних територіальних громад (міст, районів), консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників на тему: «STEMимо з КОЛОСКОМ». Початок роботи о 14.00

Для участі у семінарі чинним та новопризначеним координаторам конкурсу до 9 березня ц.р. необхідно заповнити коротку анкету у google-фор­мі за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/1W9VCb8e_6HCS_7aQA1ah48Ny9H9AU3a-PP5DfJr-jME/edit?usp=sharing

 

Ректор  інституту                                                        Р. Зуб’як

 

І. Мердух

53-25-35


« повернутися

Вхід для адміністратора