A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Святочна академія до Дня Героїв

Дата: 31.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 27

Вже другий рік у Рогатинській громаді працює координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання при міському голові, яка є  консультативно-дорадчим органом, утвореним для вивчення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання.
У рамках діяльності координаційної ради 30 травня на базі Княгиницького ліцею відбулась Святочна академія, приурочена Дню Героїв. Вшанували усіх полеглих за волю України покладанням квітів до пам’ятника Романові Шухевичу та спільною молитвою за Героїв України у шкільній капличці. Голова координаційної ради з питань національно – патріотичного виховання Христина Сорока привітала учасників заходу, наголосивши на важливості вчительської місії у вихованні майбутніх лідерів та будівничих держави.
Екскурсія в музей «Підпільна штаб-квартира «Короленко» вкотре пригадала усім про жертовну боротьбу попереднього покоління патріотів, на подвигах яких нині зростають нові Герої України.
Учні Княгиницького ліцею підготували тематичну літературно – музичну композицію «Герої незламної України». Керівники Княгиницького ліцею та Васючинської гімназії – В.Горлата та А.Балюк презентували досвід роботи з національно – патріотичного виховання у своїх освітніх закладах.
 Освітяни громади продовжують боротьбу за кожного маленького українця на фронті навчання і виховання, піклуючись про те, щоб любов до рідної землі, національних традицій, історії стала невід’ємною складовою нашого життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора