A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Вітаємо переможців педагогічної премії імені Івана Музички

Дата: 23.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 11

З нагоди Дня працівників освіти та з метою заохочення діяльності в галузі освіти, громадської активності працівників закладів освіти Рогатинської міської територіальної громади, широкого залучення працівників освіти до процесів розвитку національної державотворення, привернення уваги громадськості та органів місцевого самоврядування до підняття престижу  професії освітянина вперше Рогатинська міська рада на 14 сесії VIII скликання прийняла рішення від 31 серпня 2021 року №2868 «Про заснування педагогічної премії імені Івана Музички». 

Педагогічна премія імені Івана Музички присуджується працівникам закладів освіти міської територіальної громади, які відзначаються загальною культурою, моральними якостями та активною громадською роботою, проявляють високий рівень професіоналізму, спрямованого на розвиток освітньої галузі, створення умов для забезпечення  учнями та вихованцями якісної освіти, виховання в них патріотизму, людської гідності, національної свідомості.

Для визначення її лауреатів відбувся конкурс серед педагогів нашої громади. Нагородою слугує диплом і грошова премія в сумі 5000 грн.

Отож, переможцями стали:

           - в номінації «Лауреат-педагог закладу загальної  середньої освіти» Яновський Богдан Антонович, педагог Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого»;

          - в номінації «Лауреат-педагог закладу позашкільної освіти» Стиславський Богдан Іванович, педагог Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості.

         Від усієї душі вітаємо володарів і учасників конкурсу.

 

        

 


« повернутися

Вхід для адміністратора