A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Робоча нарада

Дата: 25.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 10

25 червня 2021 р. у відділі освіти Рогатинської міської ради проведена робоча нарада щодо організації харчування у ЗЗСО та ЗДО за участі заступника міського голови Штогрина В.В., начальника відділу освіти Рогатинської міської ради Романко Г.В., головного бухгалтера відділу освіти Кучинської М.О., головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Щерби В.Р. та ПП Яцків Р.І.

Розгянуто питання, що стосуються Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», складання 4-тижневого меню, для забезпечення здорового харчування здобувачів освіти, а також звернено увагу до вимог організації харчування дітей з особливими освітніми потребами.

За результатами наради було прийнято ряд рішень та надано доручення підготувати інформацію щодо організації харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Рогатинської міської територіальної громади, яку буде прослухано на наступній нараді 08 липня 2021 р.


« повернутися

Вхід для адміністратора