A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

1 червня 2021р. - зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури

Дата: 01.06.2021 11:58
Кількість переглядів: 21

 

У вівторок, 01 червня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання продовжиться обов'язковим для усіх учасників тестуванням з української мови і літератури (української мови).

У 2021 році в переліку предметів, із яких проводитиметься ЗНО, виокремлені два тести: українська мова та українська мова і література.

Зважаючи на умови вступу на навчання учасники тестування самостійно визначали, яку саме роботу вони виконуватимуть під час ЗНО.

На базі Рогатинського ліцею №1 проходить зовнішнє незалежне оцінювання з української мови. У тестуванні беруть участь 116 учасників.

Тест ЗНО з української мови

Цього року тест з української мови складається з 40 завдань. На його виконання учасникам буде відведено 150 хвилин.

Тест з української мови складається із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари») і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

Результат виконання всіх завдань тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови та під час прийому до закладів вищої освіти, як конкурсний предмет «Українська мова» залежно від спеціальності, що визначено Умовами прийому до закладів вищої освіти.

Тест ЗНО з української мови і літератури

Традиційний тест з української мови і літератури має 67 завдань. Кожен учасник отримає можливість працювати над ним 210 хвилин.

Тест з української мови і літератури складається із завдань чотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари»), завдань відкритої форми з короткою письмовою відповіддю і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

Результат виконання всіх завдань тесту може бути використано під час вступу до закладів вищої освіти, як конкурсний предмет «Українська мова і література», що визначено Умовами прийому до закладів вищої освіти у 2021 році.


« повернутися

Вхід для адміністратора