A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

У закладах освіти Рогатинської МТГ пройшли пам’ятні заходи присвячені 35-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 30.04.2021 11:50
Кількість переглядів: 11

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. 

У цей день вшановуємо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

З нагоди 35-річчя від дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції у закладах загальної середньої освіти Рогатинської МТГ відбулися тематичні заходи, приурочені цій трагічній даті в історії України: виховні години, оформлені у  бібліотеках навчальних закладів тематичні виставки художньої та історичної літератури, що ілюструють події Чорнобильської трагедії, перегляд документальних фільмів, вшанування пам'яті загиблих хвилиною мовчання.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора