A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

До уваги!

Дата: 28.03.2022 11:08
Кількість переглядів: 19

З 14 березня у Рогатинській міській територіальній громаді відновився навчальний процес у дистанційній формі. Навчання проходить в усіх закладах загальної середньої освіти. До нього залучені діти із сімей, що прибули з районів бойових дій і хто зареєструвався на сайті Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА.

430 дітей шкільного віку (7-17 років) з числа тимчасово переміщених осіб прибули до нашої громади, з них - 87 навчаються дистанційно,  їх зараховано на навчання у ті школи громади, які обрали батьки і діти.

У нас навчаються 3 дітей з особливими освітніми потребами з тимчасово переміщених сімей і отримують корекційні послуги, які надають четверо корекційних педагогів інклюзивно-ресурсного центру. Основною метою таких занять є збереження досягнутих раніше результатів корекційно-розвиткової роботи.

Станом на 25.03.2022 р. загальна кількість здобувачів освіти нашої громади, які перебувають за кордоном - 483 особи, з них 22 учні не приступили до навчання. Дані числа щодня змінюються.


« повернутися

Вхід для адміністратора