A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Всеукраїнський спортивно-масовий онлайн захід серед учнів та студентів «SportCraft Games Online» 

Дата: 25.02.2021 11:02
Кількість переглядів: 12

З 07 грудня по 29 грудня 2020 року було проведено Всеукраїнський спортивно-масовий онлайн захід серед учнів та студентів «SportCraft Games Online» у якому прийняли участь 547 учнів (330 закладів освіти) та 77 студентів (17 закладів освіти) з 23 регіонів та міста Києва.

«SportCraft Games Online» став популярним серед молоді та продемонстрував інтерес учнів та студентів до фізичного виховання та цікавих рухових активностей

https://www.facebook.com/sportcomitet.mon/videos/450454082984003/ .

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і надалі планує проводити заходи в онлайн форматі для дистанційного залучення учнів та студентів до рухових активностей.

З 01 по 23 березня заплановано проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та студентів «СпортКрафт Геймз Онлайн. Битва з тінню» (далі — Захід).

Організатори Заходу: Громадська організація «Бігова Україна» спільно з Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Громадською організацією «Українська федерація учнівського спорту» та Всеукраїнською громадською організацією «Спортивна студентська спілка України».

Програмою Заходу передбачено виконання щотижневого комплексу вправ.

Всі учасники Заходу які успішно виконали всі завдання (фінішери), отримують заохочувальні призи.

Реєстрація на участь у Заході відбудеться з 22 по 26 лютого 2021 року.

Кількість слотів для участі у Заході обмежена.

Правила реєстрації та участі у Заході будуть доступні за посиланням https://sportcraft.runukraine.org/ з 22 лютого 2021 року.

Просимо вас сприяти залученню до участі у Заході усіх бажаючих учнів та студентів.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора