A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

До уваги керівників ЗЗСО, здобувачів освіти та їх батьків! Регіональний конкурс дитячого малюнка, присвячений Дню Незалежності України

Дата: 20.07.2020 10:44
Кількість переглядів: 22

Шановні діти, здобувачі освіти !

Рогатинська районна рада запрошує дітей віком до 18 років до участі в регіональному конкурсі дитячого малюнка, присвяченого Дню Незалежності України!

З метою відзначення Дня Незалежності України, вивчення знання та оцінки молоді результатів державотворення, їх бачення подальшого розвитку держави, консолідації навколо ідеї державності, виховання патріотизму і гордості за свою державу, щорічно Рогатинською районною радою та районною державною адміністрацією проводиться регіональний конкурс дитячого малюнка, присвячений Дню Незалежності України, який започаткований у 2011 році рішенням 5 сесії Рогатинської районної ради шостого скликання.

     Переможці конкурсу визначаються у чотирьох вікових категоріях:

  • до 6 років;
  • з 6 до 9 років;
  • з 9 до 14  років;
  • з 14 до 18 років.

Вимоги до робіт:

На конкурс представляються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, тощо). Розмір малюнка дозволяється будь-який, але не більше формату А-3. На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою): назва роботи, техніка виконання; прізвище, повне ім’я та вік автора малюнка; область, населений пункт проживання; назва навчального закладу, контактний телефон дитини або батьків. Малюнок не оформлювати рамкою, паспарту, наклейками та інше.

Критерії оцінки дитячих робіт:

  • актуальність та повнота розкриття теми;
  • рівень володіння технікою виконання, матеріалом;
  • творчий підхід (забороняється копіювання);
  • охайність роботи та старанність.

Роботи приймаються до 01 серпня 2020 року.
 

Визначення та нагородження переможців конкурсу:

Відповідальними за проведення конкурсу є відділ освіти та туризму районної державної адміністрації та відділ культури районної державної адміністрації. Журі конкурсу визначає по 3 переможці в кожній віковій категорії. Всі учасники конкурсу нагороджуються грамотами голів районної ради та райдержадміністрації. Переможці в кожній віковій групі нагороджуються грошовими преміями:

За 1 місце – 500 грн.;

За 2 місце – 300 грн.;

За 3 місце – 200 грн.

Роботи подаються до 01 серпня 2020 року у відділ освіти та туризму райдержадміністрації за адресою: м.Рогатин, вул.Шевченка, 29 (приймальня відділу освіти, тел.(03435) 21-493 ).


« повернутися

Вхід для адміністратора