A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

 П`ЯТА ОБЛАСНА УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

Дата: 08.05.2023 10:41
Кількість переглядів: 62

 П`ЯТА ОБЛАСНА УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

В сьогоднішньому світі людський капітал набуває все більшої ваги для розвитку будь якої громади, регіону, країни. Саме від якості освіти залежить і подальші перспективи розвитку громад. Мотивовані до знань, патріотично налаштовані та орієнтовані на практику молодь може стати важливим фактором створення умов для якості життя в наших громадах.

Інформуємо про П`ЯТУ ОБЛАСНУ УЧНІВСЬКУ ОЛІМПІАДУ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ, що організована нашими партнерами Івано-Франківським національним технічним університетом нафти та газу.

Просимо долучити Ваші управління освіти та заклади загальної середньої освіти, до залучення кращих учнів 10-11 класів для участі в Олімпіаді.

Переможці будуть нагороджені дипломами та отримають можливість здобувати вищу освіту за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» в ІФНТУНГ за кошти обласного бюджету. Переконані, що цей вклад буде корисним для Ваших громад в майбутньому.

 

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/23YA845CWSXptMTg8

Деталі щодо олімпіади за посиланням: https://nung.edu.ua/news/zaproshuyemo-do-uchasti-v-olimpiadi-uchniv-10-11-klasiv-zakladiv-zahalnoyi-serednoyi-osvity

 

--

 
З повагою, 
Місцева Асоціація органів місцевого самоврядування
"Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття"

« повернутися

Вхід для адміністратора