A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

І етап обласної виставки-конкурсу саморобних новорічних ялинок «Техноялинка»

Дата: 09.12.2022 10:29
Кількість переглядів: 39

     08 грудня  2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся І  етап обласної виставки-конкурсу  саморобних новорічних ялинок «Техноялинка», метою якої є сприяння розвитку творчого потенціалу дітей в галузі промислового дизайну, вихованні учнівської молоді цілісного ставлення до речей, що поєднують в собі функціональність та дизайн, надання допомоги вихованцям у професійному самовизначенні, стимулювання інтересу учнів до технічного дизайну як головного носія конструкторсько-технологічної інформації, популяризації екоялинок.

    У виставці-конкурсі, яка  проводилася  взяли  участь  здобувачі освіти 15 закладів загальної середньої освіти  та  вихованці центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади.  

    Учасники  змагались у пяти номінаціях:

          • паперова техноялинка;
          • дерев’яна техноялинка;
          • металева техноялинка;
          • техноялинка з матеріалів вторинного використання;
          • техноялинка з матеріалів для шиття.

Творчі вироби, які були представлені,  вирізнялися  креативністю, оригінальністю, довершеністю, тематичною  спрямованістю. Роботи переможців будуть  представлені  для участі у ІІ етапі Виставки-конкурсу  в Івано-Франківську обласну бібліотеку для дітей, де буде проводитись ярмарок ялинок, зібрані кошти з якого будуть передані у благодійний фонд «З покликом у серці» для потреб ЗСУ.



« повернутися

Вхід для адміністратора