A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Вебінар "Платформа Moodle - інноваційне рішення в практиці шкіл для підвищення якості освітніх послуг: від ідеї до практичних рішень"

Дата: 05.10.2022 10:14
Кількість переглядів: 18

Шановні колеги!

 

Шведсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» продовжує цикл вебінарів «Освіта в умовах воєнного стану». Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі «Платформа Moodle - інноваційне рішення в практиці шкіл для підвищення якості освітніх послуг: від ідеї до практичних рішень».

Захід відбудеться 7 жовтня 2022 року о 13.00 Для участі у вебінарі просимо зареєструватися перейшовши за наступним посиланням https://forms.gle/GtBJDzip9Vg8DNNaA

Під час вебінару управлінці та педагоги ліцею Славутинка поділяться досвідом про те як впровадити платформу Moodle, які переваги, можливості вона надає для організації  освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, як може допомогти для організації навчання в умовах воєнного стану, а також про те як платформа Moodle може бути використана в процесі управління закладом освіти.  

 

Лінк на зум зв'язок буде надіслано вам не пізніше 11 години 07 жовтня. Якщо у вас будуть запитання телефонуйте 0674582997 Інна Білик, експерт шведсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні"

 

У разі запитань 0674582997 Інна Білик, експерт шведсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні"


« повернутися

Вхід для адміністратора