A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Епідемічна ситуація в закладах освіти Рогатинської міської територіальної громади

Дата: 20.01.2022 09:57
Кількість переглядів: 9

Епідемічна ситуація в закладах освіти

станом на 19 січня 2022 року

 

    Рішенням Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 року на території України продовжено дію адаптивного карантину до 31 березня 2022 року. Івано-Франківська область перебуває у «помаранчевому» рівні епідемічної безпеки.

    У закладах освіти громади дотримуються обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVІD-19. Усі працівники повністю вакциновані, отримавши по 2 дози вакцини. Виняток становлять 15 працівників, які відсторонені від роботи з 08 листопада 2021 р.. Із них :

- 6 педагогічних працівників (1 сумісник);

- 9 працівників технічного персоналу.

   За інформацією Рогатинського відділу Івано-Франківського відділу ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» із 01 січня 2022 року позитивні результати  ПЛР тестів підтверджено в 7 педагогічних працівників та у 5 учнів. Адміністраціями закладів встановлено коло контактних осіб колективу та приймалися управлінські рішення згідно алгоритму постанови головного державного санітарного лікаря України №50 від 22 серпня 2020 року.

  Зокрема, із 19 січня 2022 року терміном на 14 днів :

  1. Відправлено на самоізоляцію працівників Рогатинського ЗДО (ясла-садок) №1«Малятко». Батькам запропоновано тимчасове відвідування дітьми Рогатинського ЗДО (ясла-садок) №2 «Дзвіночок».
  2. У зв’язку із хворобою 3 працівників та 3 учнів  на дистанційну форму навчання переведено Рогатинський ліцей «Гімназія імені Володимира Великого».
  3. У зв’язку із хворобою вихователя ГПД 5-9-х класів Черченської гімназії імені братів Лепких, дистанційна форма навчання впроваджена у 5-9-х класах. 1-4-ті класи займаються за очною формою навчання.

В інших закладах освіти контакти хворих обмежені.

19 січня 2022 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій, одне з питань якої стосувалося епідемічної ситуації на території громади пов'язаної з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора