A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

Дата: 19.05.2022 09:56
Кількість переглядів: 31

18 травня 2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»,  метою якої є стимулювання творчого, інтелектуального розвитку особистості, задоволення їх потреб у творчій реалізації, виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності учнівської молоді, залучення її до раціоналізаторства та винахідництва, ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі інформаційного та методичного забезпечення винахідницької діяльності.

      У виставці-конкурсі, яка  проводилась  у двох  вікових групах (діти віком від 10 до 15 років включно,  діти віком від 16 до 18 років включно),  взяли участь  здобувачі освіти 9 закладів загальної середньої освіти  та  вихованці Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади.

                Учасники  змагались у номінаціях: «Ігри та іграшки з елементами техніки», «Транспортні засоби», «Архітектура та будівництво», «Вироби з матеріалів вторинного використання», «Робототехніка», «Радіоелектроніка та електротехніка», «Технічні навчальні посібники», «Спортивно-технічне моделювання», «Техніка майбутнього».

     Конкурсні роботи, які були представлені,  вирізнялися оригінальністю, тематичною  спрямованістю та належним рівнем виконавської майстерності.

    Кращі роботи будуть направлені для участі в обласній виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

    Бажаємо успіхів!



« повернутися

Вхід для адміністратора