A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Вихованці Рогатинської СДЮСШОР здобули 3 золоті медалі на ХІХ Міжнародному турнірі з тенісу настільного «Кубок Карпат»

Дата: 16.04.2019 09:49
Кількість переглядів: 14

З 11 по 12 квітня 2019 р. в м. Івано-Франківськ проходив Міжнародний турнір з тенісу настільного «Кубок Карпат». Участь в якому приймали понад 300 учасників з різних областей України та спортсмени з Білорусі, Ізраїлю і Молдови.                                                                        

 У віковій категорії серед юнаків 2003 р. н. та молодші І місце зайняв Кіщук Назарій (тренери Зеновій Верб’яний та Богдан Сенишин), серед юнаків 2009 р. н. та молодші І місце зайняв Третяк Матвій ( тренери Зеновій Верб’яний та Богдан Сенишин). У цій ж віковій категорії серед дівчат І місце зайняла Пукало Тетяна (тренери Зеновій Верб’яний та Богдан Сенишин). Близькими до призових місць були: Коваль Вікторія – IV місце та Гондурак Анастасія - V місце. Також добре виступили і юні вихованці: Семенька Віталіна, Павлій Роман, Антоняк Олег, Пастущин Максим, Мельник Артем, Алпатова Анастасія, Іванців Захар, Наявко Максим,Павлів Олег та Фірман Денис.                                      

Дирекція, тренерський колектив та батьківський комітет Рогатинської СДЮСШОР вітають вихованців, та висловлюють щиру подяку начальнику управління освіти, молоді та спорту Рогатинської державної адміністрації – Василю Івановичу Трачу за наданий автобус для поїздки на змагання!

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора