A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Якісне харчування дітей - запорука здоров'я

Дата: 29.12.2021 09:24
Кількість переглядів: 9

З 01 січня 2022 року вступає в дію постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», згідно вимог якої змінюються норми харчування дітей у закладах освіти та порядок організації харчування.

Згідно вищевказаного документу встановлюються нові норми харчування дітей у закладах дошкільної, загальної середньої та інших закладах освіти, які проводять діяльність на певному рівні повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. З нового року харчування дітей повинно здійснюватись за примірним чотиритижневим сезонним меню, яке має бути погоджене з начальниками управлінь/відділів ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Вартість безоплатного гарячого харчування в закладах загальної середньої освіти, встановлюється засновником таких закладів щороку відповідно до норм харчування з урахуванням режиму (кратності) харчування. В закладі освіти повинні бути забезпечені вимоги до харчування дітей з особливими освітніми потребами (цукровий діабет, харчова алергія, непереносимість лактози).


« повернутися

Вхід для адміністратора