A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Міська серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 31.08.2021 09:12
Кількість переглядів: 28

30 серпня 2021 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Рогатинської міської територіальної громади на тему "Нова українська школа: підсумки та стратегічні пріоритети організації освітнього процесу в закладах освіти Рогатинської міської територіальної громади у 2021/2022 навчальному році". У зв'язку з протиепідемічними заходами конференція була проведена у стислому форматі - з обмеженою кількістю учасників. На конференцію були запрошені керівники закладів загальної освіти та педагоги.
До порядку денного конференції були включені такі питання:
1. Підсумки 2020/2021 навчального року та пріоритетні напрями роботи на новий 2021/2022 навчальний рік (доповідач – Галина Романко, начальник відділу освіти).

2. Безпека в закладах освіти в умовах пандемії (доповідач – Віктор Денисюк, головний лікар КНП «Рогатинський ЦПМСД»).

 

3. Використання електронного журналу під час проведення дистанційного, змішаного та очного навчання (доповідач Ігор Доронюк, директор Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого»).

4. Партнерська взаємодія ЦПРПП з освітніми установами та закладами для забезпечення якості освіти в громаді (доповідач Світлана Багрій, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників).

5. Результати роботи Княгиницького ліцею в нових умовах: від дошкілля до вищої освіти (доповідач Ольга Зубанська, заступник директора з навчально-виховної роботи Княгиницького ліцею).

6. Позашкільна освіта та громадянське виховання молоді (доповідач Світлана Даниляк, директор Рогатинського ліцею імені Братів Рогатинців).

7. Створення якісного інклюзивного освітнього середовища для розвитку здобувачів освіти з урахуванням їхніх потреб і можливостей (доповідач Марія  Женчук, директор Інклюзивно-ресурсного центру).

Під час роботи конференції були підведені підсумки роботи за минулий рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік -  зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу - наше першочергове завдання сьогодні!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора