A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Відбувся ІІ етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край»

Дата: 21.03.2023 08:52
Кількість переглядів: 71

20 березня 2023 року на базі Рогатинського ЦДЮТ відбувся ІІ етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Рогатинської МТГ, метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, підтримка та популяризація декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва та традиційних художніх ремесел.

У конкурсі, який проводився для трьох вікових груп  (6-10 років, 11-14 років  та 15-17 років), взяли участь здобувачі освіти 12 закладів загальної середньої освіти та вихованці центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади.

Учасники змагались у кількох номінаціях: «Художнє різьблення по дереву», «Вироби з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Бісероплетіння», «Художня вишивка», «Гончарство та художня кераміка», «Художнє плетіння, ткацтво»».

Дитячі роботи, які були представлені, були цікавими, вирізнялися своєю неповторністю, оригінальністю, фантазією. Роботи переможців будуть представлені для участі в обласному  етапі Конкурсу.



« повернутися

Вхід для адміністратора