A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Фестиваль Дружин юних пожежних

Дата: 19.04.2019 08:50
Кількість переглядів: 13

  18 квітня 2019 року на базі ШЕВУ пройшов районний етап Фестивалю Дружин юних пожежних серед закладів освіти району І-ІІІ ступенів.

       Фестиваль Дружин юних пожежних відбувався за організації управління  освіти, молоді та спорту  Рогатинської райдержадміністрації та Рогатинського районного відділу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

    Це завжди довгоочікуване свято, яке збирає веселих, кмітливих та обдарованих підлітків. Під гучним гаслом «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй» кращі команди навчальних закладів  мали змогу продемонструвати свої таланти та знання пожежно-рятувальної справи у різноманітних конкурсах, які включали в себе змістовність, оригінальність, гумор, літературний рівень тексту, музичний супровід, костюми, реквізити, декорації, хореографію, артистизм та вокал.

      Серед дітей точилася безкомпромісна боротьба на різних етапах конкурсу. Один бал міг змінити долю команди. Але на те і змагання, щоб визначати найкращих.

      За рішенням компетентної суддівської колегії, переможцями районного фестивалю стали: перше місце – команда Верхньолипицького ліцею, друге місце – команда Жовчівської ЗОШ І-ІІІ ст., третє місце – команда Букачівського ліцею. Команда – переможець буде представляти район на зональному етапі Фестивалю.

            Також журі відзначило  вміння оригінально представити команду Васючинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Пуківської ЗОШ І-ІІІ ст., естетичний вигляд учасників Рогатинської гімназії ім. В. Великого та цікавими фрагментами виступу порадувала команда Черченської ЗОШ І-ІІІ ст. та Конюшківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     Фестиваль закінчився, але у серцях глядачів та учасників залишився заряд енергії, бадьорості та любові, а найголовніше те, що кожен з дітей поповнив свій багаж знань з основ безпечної життєдіяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора