A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

28 травня - зовнішнє незалежне оцінювання з математики

Дата: 28.05.2021 08:33
Кількість переглядів: 17

У п'ятницю, 28 травня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання продовжиться тестом з математики.

Цього року тест ЗНО з математики поділений на два рівні – стандарт і профільний. В  Рогатинському ліцеї №1 складатимуть математику (завдання рівня стандарту). До участі в тестуванні зареєстровано 243 учасники. Учасники тестування, які планують вступати до закладів освіти, складатимуть тест профільного рівня. Також цей тест складатимуть учні, які вивчали математику на профільному рівні. Здобувачі освіти Рогатинської МТГ складатимуть математику профільного рівня в Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла і Бурштинській ЗОШ №2.

Сертифікаційна робота рівня стандарту складається з 28 завдань різних форм, на виконання яких буде відведено 150 хвилин. Під час визначення результатів учасники цього тестування отримають лише оцінку державної підсумкової атестації з математики за шкалою 1-12 балів. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту рівня стандарту, дорівнює 50 балам.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з математики профільного рівня в 2021 році складається з 34 завдань різних форм, на виконання яких учасникам буде відведено 210 хвилин.

Результат виконання завдань усього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 67 балам.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50. Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування, допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50. Рекомендований час прибуття до пункту тестування зазначений у запрошенні-перепустці.

Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.


« повернутися

Вхід для адміністратора