A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Визначено Лауреата районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського 2019 року

Дата: 11.09.2019 08:26
Кількість переглядів: 17

      10 вересня 2019 року, під  керівництвом голови районної ради Романа Гринишина, відбулося засідання комісії з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського.

Премія ім. М.Галущинського присвоюється кращим педагогічним працівникам загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних і вищих навчальних закладів району за вагомий внесок у розвиток освіти, національно-патріотичне виховання учнівської та дитячої молоді, розробку і впровадження нових передових технологій навчання, досягнення високих результатів у педагогічній праці.
Після процедури таємного голосування,  в результаті підрахунку голосів, членами комісії була підтримана кандидатура Конопади Оксани Іванівни, учителя української мови та літератури Рогатинського ліцею імені Братів Рогатинців на присвоєння в 2019 році районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського. 

Лауреат премії  імені Михайла Галущинського нагороджується Дипломом голови районної ради та голови районної державної адміністрації та грошовою винагородою.

Вітаємо Лауреата премії ім.М.Галущинського Конопаду Оксану Іванівну!


« повернутися

Вхід для адміністратора