A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

15 червня 2021р. - зовнішнє незалежне оцінювання з географії

Дата: 15.06.2021 05:06
Кількість переглядів: 11

15 червня добігає кінця проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році. У вівторок програму проведення ЗНО завершить тестування з географії.

На тестування з географії на базі Рогатинського ліцею №1 зареєстровано 308 учасників.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з географії складається з 54 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50. Рекомендований час прибуття до пункту тестування зазначений у запрошенні-перепустці.

Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Рекомендуємо взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.


« повернутися

Вхід для адміністратора